Vesivahinkojen korjaus Helsinki Espoo Kerava

Remontit vahinkokartoituksesta korjausrakentamiseen

PR-Saneeraus Oy on palo- ja vesivahinkojen korjauksen erikoisliike. Toteutamme niin suuret kuin pienemmätkin remontit erilaisiin kohteisiin. Tarjoamme palvelut monipuolisesti vahinkosaneerauksen eri osa-alueilta.

Vahinkokartoitus

Suoritamme vahinkokartoitukset vakaalla ammattitaidolla. Kartoituksen tarkoituksena on selvittää vesivahingon tai kosteusvaurion syntymissyyt ja laajuus. Saatujen tietojen perusteella päätetään tarpeelliset toimenpiteet kosteuden poistamiseksi, esimerkiksi kuivaus, rakenteiden purkaminen ja korjausrakentaminen. Tutustu vahinkokartoituksen palveluihimme!

Kuivaus

PR-Saneeraus Oy:llä on kuivaustöiden tehokasta suorittamista varten oma kalusto sekä tehokas asennustiimi. Kuivaustyöt tulisi aloittaa mahdollisimman pian kartoituksen jälkeen rakenteiden vaurioitumisen estämiseksi. Tutustu kuivaustöihin!

Korjausrakentaminen

Vahinkosaneeraaminen edustaa vahvinta ydinosaamistamme. Suoritamme asuntojen sekä liiketilojen korjaamisen esimerkiksi vesi- tai palovahinkojen jäljiltä ammattitaitoisesti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lue lisää monipuolisista korjausrakentamisen palveluistamme!

LVI

Toteutamme putkityöt pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella ja asiantuntijuudella. Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluvat korjauspalvelun lisäksi kaikki yleiset LVI-alan työt. Tutustu LVI-palveluihimme!

Kattotyöt

Olemme erikoistuneet kattojen kokonaisvaltaisiin korjaustöihin vahvuusalueinamme vedeneristykset ja vesikattotyöt. Kattoremontointimme erityisvahvuuksia ovat vuotokorjaukset sekä vesikattojen puhdistukset ja kuntokartoitukset. Talvisin suoritamme lumenpudotukset ammattitaitoisesti. Tutustu kattotöiden palveluihimme!

Vesivahinkojen korjaaminen on erikoisalaamme – ota yhteyttä!