Remontit vahinkokartoituksesta korjausrakentamiseen

PR-Saneeraus Oy on palo- ja vesivahinkojen korjauksen erikoisliike. Toteutamme niin suuret kuin pienemmätkin remontit erilaisiin kohteisiin. Tarjoamme palvelut monipuolisesti vahinkosaneerauksen eri osa-alueilta.

Ota yhteyttä
Putkimies putkitöissä

Vahinkokartoitus

Suoritamme vahinkokartoitukset vakaalla ammattitaidolla. Kartoituksen tarkoituksena on selvittää vesivahingon tai kosteusvaurion syntymissyyt ja laajuus. Saatujen tietojen perusteella päätetään tarpeelliset toimenpiteet kosteuden poistamiseksi, esimerkiksi kuivaus, rakenteiden purkaminen ja korjausrakentaminen.

Kuivaustöissä käytettävä kuivain

Kuivaus

PR-Saneeraus Oy:llä on kuivaustöiden tehokasta suorittamista varten oma kalustonsa sekä tehokas asennustiimi. Kuivaustyöt tulisi aloittaa mahdollisimman pian kartoituksen jälkeen rakenteiden vaurioitumisen estämiseksi.

Vesiputken korjaus

Korjausrakentaminen

Vahinkosaneeraaminen edustaa vahvinta ydinosaamistamme. Korjaamme asuntoja ja liiketiloja esimerkiksi vesi- tai palovahinkojen jäljiltä ammattitaitoisesti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Putkitöihin käytettäviä työkaluja ja varaosia

LVI

Toteutamme putkityöt pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella ja asiantuntijuudella. Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluvat korjauspalveluiden lisäksi kaikki yleiset LVI-alan työt.

Rakennuksen katto

Kattotyöt

Olemme erikoistuneet kattojen kokonaisvaltaisiin korjaustöihin vahvuusalueinamme vedeneristykset ja vesikattotyöt. Kattoremontointimme erityisvahvuuksia ovat vuotokorjaukset sekä vesikattojen puhdistukset ja kuntokartoitukset. Talvisin hoidamme lumenpudotukset ammattitaidolla.